Bästa Diet för Topprankade prestanda i sport

0

Et godt kosthold er ikke bare for å leve sunt. Kroppen er som en motor, og trenger riktig drivstoff for å holde den i drift i ledende ytelse. Det er spesielt riktig når du tar fatt på sport (Unibet Odds ). Det gjelder også for personer som er involvert i intense idretter som surfing, utholdenhetsidretter som jogging og sykling og styrke idrett som løfte vekter og hele kroppen bygningen. Alle disse har spesielle og unike kravene for å operere optimalt.

Mange mennesker tar fatt på en ny aktivitet vil investere tid og penger på utstyr og treningsfasiliteter, men unnlater å betale passende fokus til sine spise planer. De kunne forestille seg at de kan spise riktig mat, men ofte bare en ekspert sports ernæring kan informere deg hvis du forbruker tilstrekkelig på valgt aktivitet.

2256522661_cf8d41df20_z

Hvilke karbohydrater og fett er størst for energifrigjøring, spesielt når gjennomføre utholdenhetsidretter aktivitet? Hvilke er de mest effektive matvarer for å hjelpe bygge muskelmasse? Kan en diabetiker delta i idrett? Hvordan kan diabetikere spise riktig for å sørge for at de i tillegg har den utholdenhet som trengs for å ta del, men selv da holde blodsukkernivået jevnt?

Det er så mye mye mer å sports ernæring enn karbohydrater og vann. Presser kroppen din til slutt kan ha strenge straffer. I tilfelle du vanligvis ikke gjenkjenner diett eller ikke anerkjenner hva du kan være tidkrevende, eller hvorfor, vil du være i stand til betydelig skade systemet ditt og ganske muligens enda truer livet ditt.

Kosthold er viktig når gjennomføre et sportsprogram. Marathon eller utholdenhet løp av så mye som 90km er å få anerkjennelse med amatør løpere, tiltrakk seg et stort antall deltakere. De fleste deltakerne er ikke profesjonelle idrettsutøvere, og mange tenker på det en prestasjon bare å fullføre løpet i fristen. Likevel, årlig mange av disse løperne vind opp i intensivavdelinger med alvorlig dehydrering og nyresvikt, og i sjeldne tilfeller, selv døden.

Jeg nevner dette for å illustrere betydningen av å forstå verdien av god sports ernæring. Det var på ingen måte nødvendig for de menn og kvinner som deltar i mosjonsaktiviteter for å redusere nyrer eller kollapse av utmattelse og dehydrering.

Legg igjen en kommentar