Karbohydrater har en tendens til noen ganger får dårlig kritikk, men retten karbohydrater er syklistens venn. Forskning fra Bath University viser at idrettsutøvere som drikker karbohydrat drikker under en olympisk distanse maraton forbedrer deres prestasjoner.

Cycling Plus har sjansen til å oppdage mer optimale måter å få energi fra karbohydrater – samt spise masse godbiter på vei.

Høres dette interessant ut? Før du begynner å endre kostholdet ditt, er det viktig at du tenker på at det bør kombineres med mye sykling. Jeg anbefaler en bysykkel for flate overflater og daglig kjøring.

Det finnes en rekke energidrikker å velge mellom. For å se hva som er best, slik at vi kan sjekke på energi hierarki – og hvordan vi får det fra maten vår. Kroppen omdanner mat til glukose, som da blir drivstoff for kroppens energi.

photo © 2007 John Haslam , Flickr

Produksjon av energi fra karbohydrater påvirkes også av den type karbohydrat til å oppta. Du kan kontrollere hvor mye energi du bli kvitt ved å spise ulike typer karbohydrater.

Når du spiser karbohydrater, kan du skrive at du spiser kan ha en betydelig effekt på resultatene. Høyere karbohydrater i matvarer som pasta og brød kan ikke bli spist av en rase fordi de ikke er smeltet ned raskt nok til å bli omdannet til energi når du trenger det.

Den beste tiden å spise disse karbohydrater er to til tre timer før en tur. For en rask fordøyelses energi boost slik at du vanligvis trenger å ta inn sukker godteri, men ikke for mye.

Energi drikker inneholder ofte enkle karbohydrater sammen med vann, slik at de raskt kan passere inn i blodsystemet.

Legg igjen en kommentar