Den meksikanske mathistorien er rik og full av spennende blandinger av forskjellige kulturer. Denne variasjonen av kulturen i meksikansk mat gjør det enda mer behagelig og velsmakende. Berømte meksikanske retter i historien om meksikansk mat inkluderer salsas, tacos og burritos som fremdeles nytes til denne datoen. Det meksikanske kjøkkenet er faktisk et hyggelig kjøkken som er godt likt av mange i verden.

Leter du etter velsmakende meksikansk mat i og rundt oslo … prøv de unike meksikanske menyene på El Burro .

Rikheten av farger og smaker i den meksikanske mathistorien er en stor hyllest til den meksikanske oppmerksomheten på detaljer i å gjøre maten velsmakende og overdådig. Tracing historien tilbake til tre tusen år siden, er det funnet at mayaerne hadde stor innflytelse på meksikansk mat. Dette er tydelig fra de vanlige punktene i dietten mellom de to, som består av bønner, mais og litt frisk grønnsak.


VisitPlano – 2014

En veldig viktig matvare i den meksikanske mathistorien er mais. Å være en avling som er lett å plante og inneholder tilstrekkelig næring, er et stift diett av meksikanerne.

Historien om meksikansk mat er også knyttet til salsas. Å være et spansk ord for saus er salsa et godt eksempel på spanske smaker infundert i meksikanske retter.

Legg igjen en kommentar