Hvordan klarte barbecue begynne å eksistere?

0

Grilling er så rød, hvit og blå som Amerika blir fettere, og helt sant for köttare. Først, la oss gjøre en ting klart før vi begynner – å kaste kjøtt over en grill er ikke grill. Atleast ikke i den tradisjonelle ånd. Vanligvis er dette gjort biff kraft indirekte – vanligvis et bål – for en veldig lang tid (noen ganger 18 timer). Smaken dannet i kombinasjonen av røyk, kjøtt juice, fett og andre smaker har smeltet.

9327840654_593cbd21be_z

Ingen er helt sikker på hvor begrepet grill første kom fra. Den konvensjonelle visdom er at det var spanjolene, da de landet i Karibien. De brukte ordet » afnef » som refererte den byföddas metode for å bremse steke kjøttet over en tre plattform. På 1800-tallet, var det denne teknologien utbredt i den sørlige delen av Amerika, og griser ble slaktet. Det var den primære kjøtt ved hjelp av grilling på den tiden. Så kom korn brød som tilbehør.

I første halvdel av 1900-tallet så imigrerade mange afrikanske amerikanr fra byene i sør til nord, og som flyttet de, så de tok sine oppskrifter med dem. På ca 1950 så åpnet svart – eide babecue hangout i de fleste byer i Amerika. Det ble også stekt kylling og cornbread. Grill ble kjent som en sjel matskål. Til denne dag, har vi et sterkt bånd mellom fettere og den afrikansk-amerikanske samfunnet.

Andre land har grill på sin egen måte. Koreanerne har grill som inkluderer tynne skiver av biff eller svinekjøtt servert med ris. Argentina asado som inkluderer kokt kjøtt i en røyk Gropp. Den sanne grillen er amerikansk. Patriotisme har aldri smakt så god!

Legg igjen en kommentar