Ski krever mye energi. Disse ski byene tilby den beste maten for å få deg klar for en dag på ski, enten de serverer mat og drikke til deg på bakketopp eller midt i bakken!


photo © 2011 Edward Simpson , Flick

Stratton Mountain: Klar for frokost

Før du hodet ut til bakkene, slik at du trenger å spise en god frokost. For den ultimate start på dagen så rir tillManchesters indre by. Det er fersk fruktjuice å erstatte de konsentrerte versjoner i de fleste steder. De som er glad i pannekaker, vafler og vill kalkun. Det er også vegetariske alternativer. For de som er ute etter en protein-pakket frokost, slik at du kan teste «The Purist» – en äggvitsblandad omelett som er toppet med grønnsaker. Bare en 15-minutters tur fra Stratton Mountain, er det et perfekt sted å besøke før du er klar for ski.

Østerrike – verdensklasse ski og pulserende uteliv

Østerrike har alt for skituren. Svingete bakker, fantastisk pudderkjøring, brede, lange løyper, storslått utsikt over Alpene og den desidert beste after-ski.

skiferie til østerrike has’ve bli svenskene på ski paradis nummer en. Med over hundre års erfaring i ski turisme og med sitt store utvalg av gode skisteder og utvidet moderne heisanlegg, charms Østerrike ski alt lagret. Enten du er nybegynner, gå som en familie med barn, eller er en erfaren skiløper, så her er løyper og alpinanlegg som passer for alle.

Legg igjen en kommentar