Vil du ha et sofabord eller to ved siden av eller foran sofaen din? Da er du ikke alene. De fleste liker å ha et salongbord hvor de kan sette alt fra glass til aviser som du kanskje ser når du sitter i sofaen. Et salongbord er selvsagt også ypperlig for oppbevaring av snacks før kosing på fredag, men det sier seg selv.Men hvordan gjør man egentlig et salongbord mer attraktivt? Det er et faktum at disse bordene ofte er rotete, men det er mulig å tilpasse både kampanjene og måten du kjøper bord på for å redusere risikoen for rotete rom og bord fra nå av.

  1. Start med å lage en take away-rutine

Det er alltid overveldende å måtte rydde hjemme en gang i uken. Da har du klart å samle mye ting på forskjellige steder i huset, som igjen krever mer innsats fra din side. Ved å i stedet lage en rutine der du eller deg selv ser etter deg selv hver kveld, er det lettere å sørge for at salongbordet ditt ikke blir oversvømmet med ting som ikke burde være der. Det bidrar til større trygghet i deg.

  1. Velg et tilstrekkelig stort bord

En annen av de vanligste feilene er å velge et bord som er altfor stort og dermed holde flere ting, men også å kjøpe et bord som er for lite. Så tenk nøye gjennom hvilken størrelse du trenger. Er du flere hjemme eller har du ofte gjester? Alle disse spørsmålene vil lede deg til det riktige bordet for akkurat ditt hjem. Prøv gjerne ulike alternativer for hvilket bord du bør velge. Da blir det lettere å ta en god avgjørelse. Du kan måle hvor stort et bestemt bord kan være i ditt virkelige hjem slik at du ser hvor mye plass det tar. Det er alltid smart å se ting i praksis og så kunne bestemme nøyaktig hvordan du vil gjøre dem. Det enkleste er å rett og slett bare bruke tape til det hele men det er kun fantasien som setter grenser for hva som er mulig.

Små endringer fører til store resultater

Ofte er det de små livsendringene som fører til de beste og beste resultatene. Derfor bør du alltid først se etter hvilke små endringer og justeringer du kan gjøre, for eksempel for å lage et finere salongbord eller hva de nå er i livet ditt og dermed få en mer behagelig hvile hjemme. Det er tross alt dette alle bør strebe etter, for hjemmet er stedet i verden hvor du kan hvile og lade batteriene til nok en ny dag full av forpliktelser og stress. Så invester i et mindre komplisert hjem ved å rydde opp og lage salongbordet du ønsker og nyt å komme hjem til

 

Legg igjen en kommentar