Steder å handle i Barcelona

Hvis du søker de beste stedene å shoppe i Barcelona, ​​så er noen populære steder under. De brukes til shopping i Barcelona, ​​både av besøkende og også byens innbyggere. Denne vakre byen er kjent for sin historie og sin fantastiske arkitektur, men også for shopping som er kjent over hele verden.

 Paseo de Gracia:

Denne berømte gaten er også kjent lokalt som Passeig de Gracia, og kan skilte med noen av de dyreste butikkene i Barcelona. Du finner mange kjente navn her, inkludert Gucci, Desigual, D&G, Jimmy Choo og Manolo Blahnik, og også en rekke topprestauranter og barer som kan oppdatere deg når du er lei av å handle.

La Rocca Village:

La Roca Village utsalg ligger i landsbyen med samme navn som ligger utenfor Junction 12 av motorveien A7. Her finner du topp designerutsalg med opptil 60% avslag og noen av de beste shoppingterapiene i verden. Som et utsalgssted, har det også sesongmessige salg i juli og januar når kjente luksusmerker selges til rimelige priser.

 Diagonal Mar:

Dette området tilbyr et stort antall Barcelona shopping butikker, kinoer, restauranter, e sigg butikker og andre fasiliteter, som man kunne forvente av et av Barcelonas nyeste kjøpesentre. Åpent fra 10 til 22, og du kan handle her dag og natt. Bra for familie shopping.

 L’Illa:

L’Illa ligger ved hjørnet av Avinguda Diagonal og Carrer de Constança, og er et kjøpesenter som har hundrevis av butikker og restauranter, inkludert Benetton, Diesel og Zara. Fordelen med dette store kjøpesenteret er at du kan finne prisgitte og kjente merkevarer.

Raval:

Raval tilbyr deg et godt utvalg av vintage mote. Du vil også finne flere bruktbutikker her og det historiske Boqueria Market, et av de mest berømte markedene i Europa.

Gracia:

Gracia var opprinnelig en egen landsby fra Barcelona, ​​og selv nå beholder den sin egen karakter med barer, restauranter og torg, og også flere unike butikker og skobutikker. Selv om du betaler, er du sikker på å finne originale og kreative moter her. Gå av på metrostasjonen Fontana og gå ned Carrer d’Asturies mot Carrer Verdi og ta til høyre. Du vil finne alt du ønsker rundt dette området.

Encants Mercat:

Dette er et loppemarked, eller antikkmarked, men du ser på det. Dette er også kjent som Mercat Fira de Bellcaire, og er det største friluftsmarkedet i Barcelona som selger alt fra bøker til møbler.

Legg igjen en kommentar